Wie zijn we

Dominique Golinvaux

Naast mijn studie’s van kunsthistorica heb ik een fascinatie voor het realiseren en vormgeven van kunstwerken. Een opleiding in kalkstuc en fresco schilderen gaven een interessante basis om aan de slag te gaan in het interieur. Kalk en leemtechnieken zijn ondertussen mijn specialisatie geworden.

Ik probeer me nog steeds bij te scholen door het volgen van opleidingen waaronder bij Stoopen en Meeus voor speciale decoratieve technieken. Ik blijf het fijn vinden om een ruimte te zien veranderen na het in een ander kleedje te hebben gestoken.

Hierbij ben ik nog actief als artistiek schilder en tekenaar ( u kunt me volgen via instagram)

491

Didier D’hertoge

Na een parcour afgelegd te hebben in een totaal andere wereld ben ik gestart met een opleiding schrijnwerk-meubelmakerij , met daarbij metaalbewerking.

Ruimtelijk zicht en vormgeving is daarbij altijd een sterk punt geweest.

Nieuwe ongebruikte materialen brengen atijd opnieuw een uitdaging met zich mee waarbij ik probeer aan de slag te gaan en in het geheel te integreren.
Ik blijf me steeds bijscholen met o.a. opleidingen in verf/spuittechniek en verwerken van Solid Surfaces (Corian en Hi-Macs ).

Mijn interesse en aandacht voor de kwalitieit van het licht en de verschillende soorten verlichting helpen me om onze projecten  te optimaliseren.

495
Scroll naar boven